Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, узна HotArena. Това се

...
Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, узна HotArena. Това се
Коментари Харесай

Лили Иванова разпродава тениски, автографи и албуми

Лили Иванова разпродава тениски, албуми и подписи, разбра HotArena. 

Това се случва половин месец преди турнето на звездата, което, както е известно, стартира на 14 април от родния й град Кубрат. Намалението на продуктите за почитатели е от 1,01 лева до 10,02 лева

Като най-вече артикули са с отстъпка по петарка. Така в ликвидация е диск с песни на примата, който преди е коствал 15,00 лева, а в този момент върви по 13,99. При тениските с щампован лик на певицата понижението е от 35 на 29,99 лева

Двойният албум на CD “Севдана “ от 35,00 е станал 30,00 лева Някои артикули са с понижение, други са си с досегашните цени.

Най-голямото понижение е за унисекс гривна „ LI Лили Иванова “ от естествена кожа и сребро, проба 925. Преди се продаваше за 110,00, а в този момент към този момент е на цена от 99,98 лева, написа Телеграф.

Подписът на певицата също върви с понижение. Цветна сувенирна снимка с подпис на Лили Иванова от 35,00 към този момент е на 30,00 лева Разбира се, Лили продава и доста от фенските си продукти на предходните им цени. Родни познавачи на положителните международни практики разясниха, че тъкмо по този метод се прави и от фамозните международни звезди.

Малко преди да тръгнат по турнета те пускат понижения на някои от продуктите, а по-късно вадят и нови, свързани с представянето на нов албум или във връзка на съответни събития, каквато несъмнено е концертната обиколка. Милионите почитатели пък чакат с боязън срещите с невероятната Лили. Някои от най-запалените към този момент са си купили билети за всичките й 30 концерта от сегашното турне, като чакат и да бъдат оповестени най-малко още два концерта до края на годината.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР